IL GUSTO PIZZERIA

IL GUSTO PIZZERIA Lekker genieten van de zuiderse keuken!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Il Gusto Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

22 mei 2022 om 19:48 Al jaren vaste klant, altijd zeer vriendelijke levering en het eten altijd top en warm geleverd. Ik bestel elke dag bij Il Gusto omdat het eten en service top is!
22 mei 2022 om 14:35 Ik heb niet gekregen wat ik bestelde, het eten was niet warm en ook niet goed bereid. Het eten was nog half rauw en ik heb ook warm drinken gekregen, deze service heeft me afgeschrikt en zal ook niet meer bestellen bij dit restaurant.
22 mei 2022 om 0:00 Top!
20 mei 2022 om 21:42 Heel lekker ook aanpassing op pizza gedaan dus super!
19 mei 2022 om 3:36 zoals gewoonlijk ongeloofelijk lekker en ontdanks mijn late uur van bestellen halfeen zeer snel geleverd.
18 mei 2022 om 18:12 My pizza was missing a big centre slice. This is not fair that the working team just cut a big slice and ate my pizzas centre slice. Horrible service
18 mei 2022 om 14:50 De Kebab in de kapsalon was niet te eten
18 mei 2022 om 12:53 Kapsalon bestond voor 80% uit frieten, 15% groenten en maar 5% vlees. En het vlees is geen echte kebabvlees maar een veel goedkopere diepvriesvariant. De smaak laat zich al raden. Voor mij was dit toch de laatste keer!
15 mei 2022 om 19:45 Topclass
14 mei 2022 om 0:41 Beste pizza en super snel
14 mei 2022 om 0:36 Top service, elke keer!
11 mei 2022 om 22:50 Serieus lekkere & warme pizza, de pizza shoarma is zeker een aanrader !